„Планекс Инвест“ е инвестиционно-консултантска компания в сферата на строителството, недвижимите имоти, поддръжката и управлението на сгради.

Сградите, които сме построили до момента са с разгъната застроена площ над 300 000 кв.м и обхващат цяла палитра от недвижими имоти: жилищни и ваканционни комплекси, офис центрове, търговски сгради и прилежащите към тях специализирани съоръжения и инсталации.

„Планекс Инвест“ предлага на своите клиенти цялостно довършване и обзавеждане на различни видове имоти. От създаването на фирмата сме довършили до ключ и обзавели над 45 000 кв.м имоти: жилища, ваканционни апартаменти, офиси и магазини. Имаме над 600 индивидуални и корпоративни клиенти.

about us

Нашите специалисти по довършителни работи и вътрешен дизайн съдействат на клиентите като:

  • изготвят цялостна интериорна концепция, съобразена със стила на живот и работа, цветови предпочитания, функционалност и удобства;
  • планират, организират и контролират всички ремонтни дейности и доставки;
  • разработват детайлен план на строителните работи, спазвайки всички изисквания към технологията на изпълнение и съответните материали;
  • поддържат редовна комуникация с клиента относно хода на довършителните работи;
  • приключат работа в срок и предоставят ключа на готовия за обитаване имот.
Uploads/block-images/planex-logo.svg

Нашият успех е резултат от правилно изградена концепция, професионална организация на инвестиционния процес и високо качество на крайния продукт.

„Планекс Инвест“ основана през 2004 г. с предмет на дейност: проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на строителството и имотите, продажба на имоти, поддръжка и управление на сгради.

„Планекс Инвест“ предлага различни услуги: цялостното управление на проекти, контрол върху целия процес на проектиране и строителство, продажбата на имоти, поддръжка на сградите, управление на собствеността и др.

„Планекс Инвест” е сертифицирана по ISO 9001:2015 от DNV GL – Business Assurance, сертификат № 175212-2015-AQ-BGR-RvA

Фирмата има офиси във Варна и София.

Изпратете ни запитване: